SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN


"Berpuasa pada bulan Ramadhan dan berpuasa sebanyak tiga hari pada setiap bulan akan menjauhkan fikiran jahat daripada hati dan membersihkannya."

SELAMAT BERPUASA SAYA UCAPKAN KEPADA UMAT ISLAM..SEMOGA KITA MENDAPAT RAHMAT DI BULAN YANG MULIA INI..AMIN..
Please Jangan Jemu Berkunjung


dErma d@rah



aku nk cite kt korang pengalaman menderma darah kt korang...ary ni mcm2 ragam aku tgk waktu derma darah..lawak2 pon ade..ade yg pening bau darah,ade yg nk pitam pas derma darah ade yg x derma darah tp die yg pening pale lebih..macam2 ragam manusia kan..alhamdullilah aku pon turut menderma dalam program tersebut..walaupun aku punye darah xcukup..aku pon xtaw npe darah aku xnk kuar.tp yg penting aku rasa sakit r waktu die cucuk jarum 2..aku xthu nurse 2 wt cmne sampai darah aku xnk kuar..aku dapat derma dalam 200 ml jer..darah aku jenis AB positif..law korang sihat p r derma darah korang..ne taw kan darah korang 2 dapat menyelamatkan nyawa orang lain..Terutama orang yg ade darah Jenis O 2..darah 2 amat diperlukan sangat2..Mari ramai2 kite menyumbang darah..hehehehe


Please Jangan Jemu Berkunjung


Besday My Lover

30 JULAI merupakan besday orng aku cyg..erm aku da rancang nk wt bufday party tok dia..tp yg penting kene dulu ngan aku..aku nk kenekan dia cukup2..huhuhu..taun lepas aku baling telor bucuk kt dia..taun nie ciap r..huhuhu..erm korng ade idea best2 x??hahahah..yg penting aku nk dia kenang apa yg aku wt 2..nati bile da tua msti teringat zaman muda2..


nie r orng yg aku cyg 2..huhuhu
Kite tunggu dan lihat pe yg jd nati ea..
Please Jangan Jemu Berkunjung


kEmbaLi.....

alooo...huhuhu lame x menjengah blog nie..xthu apa jadi..banyak kisah suka duka aku...sepanjang cuti sem nie aku bz ckt..rasa cm xcuti plak..xpuas nk dok umh..tp apakan daya,kite sume kena wt keje masing2 kan..aku dalam proses ganti pose..korang sume da ganti pose belom???hehehe sendiri tye sendiri jawab k..korang kan da besar panjang...Insyaallah taun nie lau umur panjang aku nk p ke tempat yg belom aku jejaki..yg penting jgn boros...duit kene r cmpan ckt2..menabung tok masa depan kan...aku pon xthu nk cite pe.aku xpandai bercerita..tapi aku suka bace cerita..hahaha..lain orng lain cara kan...aku ngat nk kongsi ilmu kt blog aku nie..yela ilmu lau dikongsi xkan hbs..tp makin berkembang kan..doakan aku ye kawan2..nati korng ley kongsi cerita ngan aku..papai.

-smile-
Please Jangan Jemu Berkunjung


Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)