Love Story




Kekasih Hatiku

Nie la pilihan aty saya.Saya selalu berdoa agar jodoh kami berpanjangan sehingga akhir hayat saya.

Kami berkenalan pada 18 Mei 2009.
Nama si dia ialah Mohd Sofi Bin Ramli.
Kami berkenalan dan mula mengenali diri masing-masing.Banyak kisah suka duka yang kami luahkan.Pada mulanya saya hanya menganggap dia sebagai kenalan biasa seperti lelaki lain.Kerana pernah dikecewa jadi saya malas nak ambik port sangat bile dia cakap die nk couple ngan saya.
Saya gelak sakan bile die melamar saya sebagai teman wanita dia.Kalau korang nak tahu dia nie dak Utara - Orang perlis..Jauh gile kan??saya plak budak pahang..lau nek bas 12 jam baru dapat juper.
Mula2 tue rasa cam tak best jer couple ngan orang jauh..mane x nyer,kami just couple lam hp jer..nak juper xbole.So jalan penyelesai untuk pengubat rindu, kami berdua pon sepakat la beli hp 3g..huhuhu dapat la tengok muke dia bergerak2 kan..xde la tengok gambar yang kaku jer..Seronok gile time dapat 3g.dapat melepas rindu..Setelah 6 bulan kami bercinta di alam maya, dengan tibe2 dia ckp nk dtg Pahang sebab nak jupe buah aty die nie..Saya gembira x terkata la..maklum la kekasih aty ajk date untuk julung kalinye.mule2 saya segan nak juper dia, sebab saya rase diri saya nie cam x ok jer..die 2 boleh la dikatakan dalam kategori yang encem..btul x??huhuhu
Pada Mac 2010,detik pertemuan yang dirancang tibe jua..aty saya nie xterkata dup dap dup dap untuk menanti saat ketibaan putera impian..cewahh..saat yang terindah yang x dapat dilupakan.terasa cam bawu semalam memori tersebut..Sekarang hubungan kami menghampiri 3 tahun..dia la lelaki yang paling lame berada dalam aty saya. Saya berharap hanya dia jodoh saya dunia akhirat..-amin-











Please Jangan Jemu Berkunjung


Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)