salam semua...hari nie fieda nak citer aktiviti fieda masa cuti yang baru lepas ni..kalau sudi bace la yer...

kikiki..

Cuti kali nie fieda balik kg ngan someone...hihihi...bukan ape sajer nak kenalkan kat family fieda yg kat kampung ...Mak Ayah fieda da kenal ngan dia..kali nie fieda nak kenalkan dia ngan nenek fieda plak..bukan apa,nenek selalu sangat cakap nak jumpa...fieda pun bawa balik la dia 2..bukan apa takot xsempat nak jumpa..nati nyesal lak kan..



Masa kat kampong 2..nenek asyik tengok kami jer..dia kata muka kami seiras..hihi sebenarnya da ramai cakap kami seiras..nenek soh kawin cepat2..Terkejot fieda.."dalam ati suka sangat"....'mud gatai'...kikiki


Biasalakan..lumrah manusia ingin disayangi...kami g mandi air sungai sambil cari siput sedut..time 2 best sangat2..dapat luangkan masa sama2...maklumla kiteorang duk jauh..jadi payah nak dating...
masa nak balik lagi best..pengalaman pertama naik kereta api...sampai kat kelantan,kami g jalan2 kt KB Mall..waktu 2 ada orang wat lukisan potret..kami pun xlepaskan peluang...hasilnya memang memuaskan....



fieda harap agar perhubungan nie kekal abadi selamanya...



Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)