pe2 yang terlintas di fikiran

salam semua...
ary nie xthu nak citer sal per..tp teringin nk update blog nie..

urmm..ary nie saya jumpe kaunselor..Mesti korang rase sy nie budak yg ade masalah kan??Sebanarnya saya ade sesi dengan kaunselor 2 untuk melakukan perubahan yang positif dalam hidup saya.Alhamdullilah..selepas hampir 2 jam saya bersama kaunselor tersebut,saya dapat tahu kelemahan diri saya sendiri yang mungkin selama nie sy buat2 xthu jerk..Bukan ape sebagai manusia kite semua xlari dari masalah kan..Saya harap lepas nie sy akn semakin berani tuk melakukan ape yang tebaik dalam hidup saya.Permulaan yang positif la kan..

Kat cini sy nk kongsi ckit ngan korang sal satu laman web yang bermanfaat tuk korang join..macam2 ilmu yang boleh kite pelajari..Khususnya sal komputer.lau korang suke join la ea..
http://www.celapakit.net/portal.php

saya bru je jd mebe forum tersebut..insyaallah lau xde pe2 masalah sy akan kongsi ilmu sy ngn korang sume.bak kata orang.Ilmu xbek lau kite KEDEKUT..btul x??

sorila..posting ary nie bercelaru sikit..i have no idea..huhu learn 2 speak english..sori my languange xbeberapa ok..dalam proses tuk belajar..lau korang pandai speaking,boleh la kite belajar sama taw..

k la.da lewat nie..ptg nie sy nk men bola tampar..saje tuk bg bdn kite berpeluh.."BADAN SIHAT OTAK CERGAS".

papai...


Please Jangan Jemu Berkunjung


2 comments:

  1. im form segmen jom cari follower,

    tertarik dgn entry ni...pegi jumpe kaunselor ok what, semua org ade masalah kaann...hehe

    btw, nice blog, great!...hehe..maybe tukar font kot, sonang sikit den nak bace...heheh

    happy blogging...i folloowwss..hahaha

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  2. mekasih..kerana sudi bg pandangan..sy akan tukar font ni...hihihi

    ReplyDelete

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)