Kad Bank saia ditelan mesin.

Mood ari nie kurang baik.cam title post kat atas tue.pe la nak jadi ngan saia nie kan..nak kata cuai mungkin la kot.Hari jumaat yang lepas kad bnk cimb bank saia kena telan.Sudah jatuh ditimpa tangga la katakan.Waktu tue dala mengindam nak mamam steamboat.Duit dalam dompet ade RM 15 jer.tekanan betul la..Pergi bank nak ambik duit,last2 kad pulak kena makan ngan mesin tue.Nasib baik lah ade duit simpanan lain.lau x, x tahula apa yg jadi.

Pagi nie saia pergi bank untuk uruskan pasal kad bank tue.Malang x berbau..Kad bank tue da dihantar balik negeri da.mesti korang x paham kan.Sebenarnye cm nie..saia berasal dari pahang.Kad bank tue sy buat kat pahang.Sekarang fieda ade ka perlis.Kad bank fieda tue dieorang da pos anta balik kat cawangan kat pahang.Cuba korang bayangkan..nak kena balik pahang semata-mata nk ambik kad bank tue.Betul-betul menyusahkan la.tekanan jiwa dibuatnye.Dala final exam lagi 3 minggu..Nasib baik ade kad bank lain..Kecian kat mak fieda.Kena masukkan duit lain tuk saia.

xtahu da nak menaip pe.nie nak masuk waktu maghrib da.Ecok ade test pulak.Kepala berserabot sangat-sangat.Doakan fieda dapat jawab test ecok ea.Nak skor yang terbaik sem nie.Maklum lah..last sem da.Hope dapat result yang boleh membuatkan mak ngan ayah bangga ngan saia.

papai semua.sekarang fieda kena stdy..muahhh..cayang korang.

Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)