Header baru lagi

hai semua kawan2...hope korang sihat ary nie...kalau korang perasan header fieda berubah lagi taw...kali nie fieda wat sendiri tanpa pertolongan orang lain...header fieda simple jerk macam tuan dia la...hihihi...sebelum nie mintak tolong kawan buatkan header but now...i wat sendiri...so apy lorh...ok jgn jeles ea...fieda wat sendiri header ni sebab fieda da dapat software adobe photoshop..
sekarang sape nak suruh fieda wat header blog dia...jangan segan jangan malu...tell me ok..tapi kalau xcantik jangan marah taw...nati fieda nangis...kikikiki (^_^)
Macam korang tengok la kan..header fieda tue ada cacat sikit...kalau korang takot fieda wat header buruk,korang jgn suruh fieda wat...korang leh cari orang yang lebih pakar...hihhi...jangan marah ea...
Tapi pgi nie fieda masih ta dapt nk edit color tulisan kat blog fieda...something wrong here...fieda nak belajar cakap english...hihihi kalau salah korang tolong betulkan k..


ha korang nak tengok x hasil header yg fieda wat tue..korang tengok dulu pas tue baru boleh komen ea...


Header yang fieda da buat ary nie...fieda wat 3 header taw...tapi simple jerk..


ok x header nie sume??

anyway..follower fieda da bertambah lagi...thanz a lot because sudi support and become to be my follower...betul x ayat english fieda nie??kalau x paham wat2 fahm ok..

ok la kawan-kawanku sayang...da la bace entry fieda nie...fieda nie taip suka ikot tangan jerk taw...lain kali kite celoteh lagi di blog fieda ok...

papai semua...muuaaahhh..kiss korang semua..(khas for lady jerk taw...;))

with love,
 

Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)