Perubahan Baru

erm...ary ni seharian fieda kelebek blog..penat la..Baru fieda sedar tanpa kesabaran kita xkan mudah berjaya..sebenarnya fieda sedih + apy...nak tahu kenapa??
Ary nie fieda edit2 blog nie sebab nk nampak lebih cantik tapi..cam ada sesuatu yang xkena lorh...fieda xboleh edit warna tulisan kat blog nie...
Plez...nak mtak tolong sangat kepada mereka yang mahir...so far alhamdulillah coz ada perubahan yang berjaya...
Fieda dapat tukar perkataan home kepada gambar...thanz to cik farah...tutorial yang dia bagi memang mudah difahami...tapi bile da banyak2 wat pe yg dia ajar,fieda rasa fieda ada wat salah sehingga ada benda yg x boleh edit...fieda nak wat border kat post tp xdapat lew...adoi..pening kepala da dok hadap koding2 nie...dala masa kelas dok tengok koding jugak...
Fieda da takot nk edit lebih2...korang plak ada x pengalaman cam fieda??
Beruntung sungguh sape yang pandai wat tuto untuk semua pengguna kan...Setiap kali ada orng yg menggunakan tutorial dieorang,mereka akan dapat pahala...walaupun mereka sedang tido tapi pahala tetap masuk....Cam tue juga kepad mereka yg tayang gambar yang tutup aurat...mereka akan tetap mendapat dosa walaupun sedang melakukan ibadah...
hisy...apalah da merepek bab dosa pahala plak...tapi pe yang bagitahu nie benda betul taw...terpulang la kat individu tue sendiri...fieda pow bukan baik sangat...so kita stop kat sini..nati ckp lebih2 ada orang kata plak kann...

k la papai semua...Pas nie xnk edit da blog...takot punya pasal...;)

Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)