Salah kew???



salam semua kepada rakan sesama ISLAM dan camat sejahtera for not Muslim....betul ke ayat english nie...hihihi fieda bantai speaking je ea..(^_^)
OK...ary nie fieda nak story sal "SALAH KEW"...Korang nak tahu kenapa???

Semalam fieda saja tinjau2 blog orang lain..masa ngah dok syok bace2 entry dieorng,fieda terbaca salah satu tajuk entry dieorang 2 yang tidk enak dibaca...korang nk tahu apa??
erm tajuk tue cam dok perli2 blogger lain la..die dok citer sal blogger lain yang suka letak gambar coule2 kat blog nie...dia cakap suka sangt tunjuk pakwe or makwe kat blog...sampai penuh kat sidebar gambar kekasih masing2...alasan letak pic tue sebab menyusahkan orng lain..sebabnya waktu tue kot2 la broadband da nak limit so klau letak gmbar banyak tenet jadi slow...

Hello!!!kat cini fieda nak gtaw..kalau sayang duit jgn pakai broadband...Lagi satu,blog nie hak individu..xda share ngan orng lain...suka hati la dieorang nk letak gmbar byk mane pow...betul x??nie la manusia..perasan hasad dengki tue tinggi sangat...ingat PHD korang tue x ke mana pon...xboleh nak apply job k...sepatutnya kita kene support sesama sendiri..bukan mengutuk...
tue baru fieda citer bab gambar belom masuk bab lain lagi...Biarla dieorng nak letak gambar banyak2..asalkn gmbar tue x mengaibkan diri mereka...ko tengok dala..kalau xnk tengok,tutup je...senang kan..xpayah memenatkan diri nak taip panjang2 pas tue post dalam blog korang...

tue baru cite sal blog..belom masuk sal facebook,twitter dan lain2 lagi...Inilah masalah manusia zaman sekarang...terlebih ambik tahu...(^_^)..

harap2 pas nie korang sedar...jangan tahu mengutuk jer...blog ni hak individu utk lepaskan luahan hati mereka...bukan korang ada share pow dalam bolg nie....

P/S : APA PENDAPAT KORANG PULAK???SILA2 TINGGALKAN KOMEN...




Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)