nak majukan diri

salam sumua..

ary nie as tengok blog2 kt internet.sume cantik2.ade x sape2 yg boleh tolong ajarkan cara nak wat blog yang menarik??

as minat untuk berblog nie tapi xda idea la.lagipow xde sape yang ajar..sume wt sendiri ngan blaja sendiri la.as teringin nk wat header blog yang cantik cam orang lain tapi xpandai la..kalau la ade manusia yang baik hati tolong ajarkan mesti best kan??lagi semangat nk berblog nie..
2 bab sal nk wat header blog..

ni plak sal cmna nk wat yang ada part dalam blog tue..yang ada home,about me dan macam2 lagi r..
ary tue da ade tye kawan tapi die wt bodoh jer.urmm lau ilmu 2 xnak dikongsi xpela..as tahu la as xpandai cam die..tapi xkemananye lau ilmu 2 nak simpan sorang2.nape takot nak ajar orang lain??takot orang lebih dari die ker??

pe2 pon as tetap akan usaha supaya blog as tidak membosankan orang lain.as akan cuba hasilkan blog yang terbaik untuk kepuasan semua orang terutamanya diri as sendiri!!!

mak cakap lau kite usaha pasti kite berjaya..walaupun berblog nie orang kata xda faedah tapi sekurang-kurangnye kite tidak menghabiskan masa begitu sahaja kan??lebih baik kite mcm nie daripada melepak x tentu arah kan??lagi teruk wat bende2 yang merosak diri sendiri...sebenarnya as sedang mencari seseorang yang sudi menjadi guru untuk mengajar as cara wat blog yang cantik menarik la..kalau la ade yang sudi jadi cikgu as,komen2 la post nie ea..

as akan menanti dengan sabar dan berusaha dengan lebih gigih lagi tok menjadi yang terbaik diantara yang terbaik!!!

go AS go!!!!huhuhu

p/s : carikan cikgu blogger tuk saya pleaseeeeeeeee....;)
Please Jangan Jemu Berkunjung


0 comments:

Post a Comment

Mekasih lepak sini...nati korang singgah lagi ea..(^_^)

Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa (^_^)